16. maaliskuuta 2018

MAAILMAN HELPOIMMAT KANAHAMPURILAISET

IMG_9703
Aina joskus sitä tulee sellainen olo, että perinteiset opiskelijaruoat, eli makaroni + jauheliha, kanaa riisillä (tai useammin ehkä riisiä kanalla) ja tonnikalapasta, eivät maistu enää kolmatta viikkoa putkeen. Tekisi ehkä mieli laittaa jotain vähän hienompaa ja maistuvampaa, mutta kuitenkin helppoa ja suht edullista ruokaa. Eräänä viikonloppuna jokin aika sitten keksittiin poikaystävän kanssa ratkaisuksi tähän ongelmaan omatekoiset ruiskanahampurilaiset! 
IMG_9705IMG_9701
En voi uskoa, että jokin näin simppeli voisi olla niin herkullista. Näitä oli pakko tehdä uudestaan heti seuraavalla viikolla. Sisältöä on helppoa muutella maun mukaan, itselle muotoutui ainakin näista ainesosista oikein toimiva kombo:

✗ Ruispalat-leipää
✗ Kanafileitä
✗ Kurkku- ja paprikamajoneesia
✗ Salaattia, tomaattia, paistettua punasipulia
✗ Aurajuustoa

Ruisleivät käytimme leivänpaahtimen kautta ennen hampurilaisen kokoamista, jolloin niihin tuli mukavan rapea, muttei kuitenkaan kova kuori. Kanan ja ruisleivän yhdistelmä oli kyllä aivan lyömätön, täytynee tehdä näitä pian taas uudestaan... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti